Închide

VIDEO Au anunțat când e cel mai mare festival din țară, anul viitor la Cluj. Cât costă primele 10.000 abonamente la UNTOLD 2018:

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 09, 2017 0 1276

Data următoarei ediții a celui mai mare festival din țară, Untold de la Cluj, a fost anunțată în urmă cu puține momente.

E vorba de 2-5 august 2018, a anunțat în această seară pe scena cinematografului „Florin Piersic” directorul festivalului, Bogdan Buta. Anunțul vine cu ocazia difuzării aftermovie-ului ediției din acest an a festivalului – pentru prima dată, acesta e difuzat într-un cinematograf, deocamdată însă doar pentru ziariști și o mână de fani ai festivalului. Premiera aftermovie-ului are loc simultan și în Capitală.

Primele bilete vor fi scoase la vânzare în 14 noiembrie – dar numai pentru fanii preînregistrați pe site. Între timp, iată aftermovie-ul complet al ediției din acest an:

 

Marți se pun în vânzare 10.000 de abonamente, primele pentru 2018. Prețul – 400 de lei plus taxe sau 1.100 lei plus taxe pentru sectorul VIP. Abonamentele la preţul întreg de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile din februarie anul viitor.

Aftermovie-ul de doar câteva minute are în spate o muncă de proporții: 120 de persoane în echipă, 75 terabiți de imagini la rezoluție 4k. Despre imagini, echipa Untold spune că sunt „incredibile, unice și de neuitat”.

citește și:

“România, te iubesc”. România festivalurilor e de fapt la Cluj: cele mai tari sunt aici

Citește aici toate știrile despre Untold

Nici un comentariu

Scrie un comentariu