Închide

Ateliere gratuite de pictat pe lemn, la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 24, 2019 0 413

 

Clujenii sunt invitați să-și pună în valoare creativitatea, să se relaxeze și să afle cum pot să redecoreze mici obiecte de mobilier din casă, cărora să le dea o viață nouă. La Cluj au loc în 10 iulie două ateliere unde, spun cei care le susțin, „oricine poate învăța cum să vopsească, să redecoreze și să împrospăteze dulapul bunicii sau noptiera veche astfel încât ele să aibă un aspect modern sau vintage, potrivit oricărui interior”. Participarea e gratuită, dar locurile sunt limitate. Înscrierile la cele două ateliere se fac online prin completarea formularului de participare.

„Le punem participaților la dispoziție tot ce au nevoie: vopsea, ceară, pensule, alte accesorii. Ei doar să vină cu deschidere și creativitate. Fiecare participant va primi o planșă din lemn pe care o poate vopsi chiar aici, pe loc, o poate decora și aranja după bunul plac. După atelier planșa rămâne la fiecare participant ca amintire sau o poate face cadou”, spune Enikő Szentannai de la Blue Brush Studio. Feecare atelier va dura aproximativ două ore, timp în care participanții vor exersa și vor învăța tehnici de decorare cu o vopsea revoluționară pentru mobilă.  „Ne-am dat seama că de multe ori avem în casă piese de mobilier care ne sunt dragi, dar pe care am dori să le reîmprospătăm, ca să arate bine în locuința noastră. La atelierele din 10 iulie vrem să-i ajutăm pe cei curioși să descopere cât de ușor pot și ei să decoreze și să vopsească mobilierul. Vopseaua pe care o vom folosi e potrivită chiar și pentru obiectele cu care intră în contact copiii și bebelușii, se folosește foarte ușor și de persoane care nu au mai făcut asta înainte. Va fi distractiv și relaxant”, spune Gabriella Baxter-Dáné, managing partner Blue Brush Studio.

Atelierele au loc în 10 iulie de la ora 16, respectiv de la ora 18 la Blue Brush Studio de pe Napoca 2.

Blue Brush Studio a luat naștere la Cluj din pasiunea lui Enikő Szentannai, Gabriella Baxter-Dáné și David Baxter – un inginer constructor, un psiholog școlar și un specialist în conservarea monumentelor istorice.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu