Închide

Ateliere de imprimare 3D, un club de lectură, un concurs cu trasee tematice ce includ atracțiile Clujului, și altele, în această vară la Biblioteca Județeană

Educaţie by Actual de Cluj - iun. 21, 2022 0 55

Ateliere de imprimare 3D, un club de lectură, un concurs cu trasee tematice ce includ atracțiile Clujului, și altele, în această vară la biblioteca județeană din Cluj-Napoca, pentru copiii aflați în vacanță.

Activitățile sunt gratuite, iar participarea se face pe baza permisului de intrare la bibliotecă.

Seria de evenimente organizate la Bibliotecă se întinde până în 2 septembrie. Iată care sunt:

  • ateliere de imprimare 3D ce se vor derula la Filiala din Zorilor în perioada 20-24 iunie, zilnic, ora 13, la Filiala „Traian Brad” din cartierul Mănăștur, în perioada 30 iunie – 28 iulie, în fiecare joi, de la ora 15, și la Secția pentru copii, sediul central, în perioada 29 august – 2 septembrie, zilnic, ora 13.
  • clubul lecturii de vacanță cu tema Eroii copilăriei mele ce va avea loc în perioada 27 iunie – 1 iulie. Acesta se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, activitățile au loc zilnic între orele 13 și 15. La fiecare întâlnire vor avea loc discuții despre personalități marcante din diverse domenii: literatură, sport, știință și altele, pe care orice copil le poate avea drept model, dar și activități practice, creative. Clubul se desfășoară atât la sediul central, cât și la filialele din cartierele Mănăștur și Zorilor.
  • ”Descoperă Japonia”, un atelier pentru adolescenți ce se va derula în perioada 27 iunie – 2 septembrie, la sediul central, Secția pentru adolescenți în fiecare zi de luni, ora 14.30 și la Filiala „Traian Brad” din cartierul Mănăștur, în fiecare miercuri, ora 15. Participanții vor descoperi tainele silabarelor japoneze, tradițiile nipone și jocurile specifice arhipelagului japonez.
  • concursul Cutreier Clujul prin utilizarea aplicației https://cutreiercluj.qulto.ro/, disponibilă atât pentru telefonul mobil, cât și pentru calculator. Concursul se adresează copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, care au de realizat cinci trasee tematice cuprinzând atracții ale orașului. Acesta se derulează în perioada iulie – octombrie, participanții cu numărul cel mai mare de puncte acumulat, vor fi premiați.
    ateliere de creativitate, club de grafică, clubul curioșilor, lecturi interactive, jocuri de societate, jocuri pe console, vizionări de filme, club de dezbateri a lecturilor preferate, vânătoare de comori.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu