Închide

Așa arată drumul comunității care găzduiește unul dintre cele mai importante festivaluri ale Clujului

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 12, 2019 0 375

Drumul județean care tranzitează Bonțida – localitatea clujeană care găzduiește în fiecare vară festivalul Electric Castle – arată ca după bombardament. Reprezentantul social-democraților clujeni, Horia Nasra, a transmis o serie de imagini, subliniind că administrația județeană nu a întreprins niciun demers pentru reabilitarea acestui drum. „Bonțida este o localitate cu un potențial uriaș, pusă pe harta Europei datorită festivalului internațional care se desfășoară aici în fiecare vară și care aduce sute de mii de turiști în zonă. Din păcate drumul județean care tranzitează localitatea, DJ 161, este într-o stare deplorabilă și  face de rușine administrația Clujului”, a transmis Nasra. El a arătat că a solicitat în mai multe rânduri Consiliului Județean să intervină și să reabiliteze de urgență acest tronson de drum, fără rezultat, însă. Nasra îl acuză și pe primarul liberal Emil Cărhaț de pasivitate și indolență.

Oameni buni, oare chiar nu realizăm că în fiecare an ne facem de râs în toată Europa cu acest drum județean distrus? Oare chiar nu ne este rușine? Pe lângă faptul că an de an suntem repetenți la capitolul infrastructură, primind sute de mii de invitați pe drumuri de car, uneori cei din Consiliul Județean Cluj par că premeditat acceptă această stare de fapt. Domnule Alin Tișe, domnilor consilieri județeni, dumneavoastră chiar nu realizați nivelul de penibilitate? Ați promis anual repararea drumului iar slalomul printre cratere să știți că nu face parte din farmecul localității! Chiar nu realizați că bonțidenii își strică mașinile zi de zi pe acest drum mizerabil? Vă solicit de URGENȚĂ să reabilitați drumul! Domnule Emil Cârhat, treziți-vă! Sunteți coleg în PNL Cluj cu dl. Alin Tișe, nu slugă! Solicitați în fiecare zi celor din Consiliul Județean Cluj reabilitarea drumului!” a transmis președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

Bonțida pune Clujul pe harta Europei, Consiliul Județean Cluj prin DJ 161 ne face de rușine în toată Europa!

Bonțida este o localitate cu un potențial turistic uriaș, în primul rând datorită festivalului care se organizează în fiecare vară și care aduce sute de mii de turiști în zonă. Practic, prin festival, Bonțida pune Clujul pe harta Europei și la nivel internațional pentru câteva zile.Din păcate drumul județean care tranzitează localitatea, DJ 161, este într-o stare deplorabilă și face de rușine Clujul.Am solicitat în mai multe rânduri conducerii Consiliului Județean Cluj să reabiliteze de urgență drumul iar consilierilor județeni să iasă în teren și să cunoască realitățile județului. Nepăsarea și indolența celor care conduc județul nu poate fi explicată, de asemenea nici atitudinea pasivă a primarului Emil Cârhat.Oameni buni, oare chiar nu realizăm că în fiecare an ne facem de râs în toată Europa cu acest drum județean distrus? Oare chiar nu ne este rușine? Pe lângă faptul că an de an suntem repetenți la capitolul infrastructură, primind sute de mii de invitați pe drumuri de car, uneori cei din Consiliul Județean Cluj par că premeditat acceptă această stare de fapt.Domnule Alin Tișe, domnilor consilieri județeni, dumneavoastră chiar nu realizați nivelul de penibilitate? Ați promis anual repararea drumului iar slalomul printre cratere să știți că nu face parte din farmecul localității! Domnule Alin Tișe, domnilor consilieri județeni, dumneavoastră chiar nu realizați că bonțidenii își strică mașinile zi de zi pe acest drum mizerabil?Domnilor consilieri județeni, domnule Alin Tișe, vă solicit de URGENȚĂ să reabilitați drumul! Domnule Emil Cârhat, treziți-vă! Sunteți coleg în PNL Cluj cu dl. Alin Tișe, nu slugă! Solicitați în fiecare zi celor din Consiliul Județean Cluj reabilitarea drumului!

Publicată de Gabriel Horia Nasra pe Joi, 11 aprilie 2019

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare