Închide

Armin van Buuren mixează la Cluj până rămâne fără curent. „Asta e cu muzica electronică, nu poți avea muzică fără electronică”. Plus o promisiune: „Ne vedem anul viitor!”

Actualitate by Mihai Prodan - aug. 06, 2017 1 5078

Pană de curent  la cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj, unde la capătul a cinci ore de mixaj – un record – faimosul DJ Armin van Buuren a rămas fără energie electrică în instrumentele cu care lăsa muzica să cânte pe Cluj Arena. S-a ajuns la povești: de obicei la ora asta își duce fetița la școală, pe bicicletă.

Ce să facă Armin van Buuren pe scenă, în fața a câteva mii de persoane, dacă nu are curent pentru instrumentele sale? Ocazional, câte o remarcă pentru audiență, în uralele acesteia, care-i scandează numele. „Asta e faza cu muzica electronică, dacă nu ai electronice nu ai muzică. Și acum nu am electronice. Dar e o ocazie bună să mulțumesc oamenilor din spatele Untold, merită un rând de aplauze, serios. Am mai zis-o, noi DJ-ii primim tot creditul, dar asta nu face sens deloc, pentru că organizatorii ne fac să strălucim.  Bogdan și ceilalți, sunteți uimitori”, a spus van Buuren, după care a adăugat că la ora asta, puțin după ora 8 dimineața, de obicei își duce fetița la școală. „Serios: mă urc pe bicicletă și o duc la școală, la 8 și un sfert”.

Pana de curent a continuat însă, prilej pentru van Buuren să amintească asistenței că Snap! are o piesă pe această temă, „I got the power”.

Până la urmă instalația electrică și-a revenit, prilej pentru van Buuren să urce pe pupitrul DJ-ului cu un steag al României în spate și alt steag pe giganticul ecran din spatele său, nu înainte să dea play la o ultimă piesă. O dată aceasta încheiată, DJ-ul a mulțumit audienței și a părăsit scena, nu înainte de o promisiune – „Ne vedem anul viitor!”. Van Buuren a părăsit scena la ora 8.40, la aproape șase ore de când a urcat pe ea. E remarcabil, căci a fost plătit, ca la celelalte două ediții, să cânte doar până la ora 5 dimineața, un set de două ore – deci a stat pe scenă un timp triplu față de cel prevăzut în contract.

Un comentariu

  1. vb aia, ca vine imi pare ca ai luat teapa….
    dupa cum ai aflat intre timp draga jurnalistule, era premeditate.
    si 2, de ce te transformi in hater?
    ok nu iti place, dar lucrezi la ziar, nu ma intereseaza opinia ta JENANTA.
    e vb de bun simt, poate si cei 82 de mii de oameni considera jenant ce asculti tu. hai sa ne vedem de treaba fiecare

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.