Închide

Armin van Buuren, fermecat de ‪Cluj‬. Artistul și-a prelungit cu o oră programul pe scenă , iar la final a plâns din cauza emoțiilor: “Mulțumesc Cluj, abia aștept să mă întorc!”

SocialTop News by Catalin Suciu - aug. 02, 2015 2 8345

Spectacol de zile mari pe Cluj Arena, la Untold Festival.  Armin Van Buuren a făcut spectacol pe stadion în fața a 70.000 de oameni.

Dj-ul a fost  uimit de atmosferă și și-a prelungit programul cu o oră, iar la final, vizibil emoționat, acesta și-a luat la revedere de la România și de la Cluj cu promisiunea că se va întoarce în scurt timp la noi în țară. Impresionat de  numărul mare de fani pe care i-a găsit în Cluj, van Buuren  a postat și un filmuleț pe pagina oficială de facebook prin care le mulțumește tuturor.

Romania rules

Posted by Armin van Buuren on Saturday, 1 August 2015

2 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.