Închide

Arhitectul județului, val de ironii despre piața imobiliară din Cluj: „vând primul apartament pe care intenționez să-l construiesc, pe terenul pe care mă gândesc să-l cumpăr și pe care cred ca o să realizez 6 apartamente. Am un proiect excelent în minte”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 27, 2022 2 6900

Claudiu Salanță, arhitectul șef al județului, face haz de necaz de anumiți dezvoltatori imobiliari din zonă. Într-o postare pe pagina de facebook, Salanță spune că e aberant nivelul la care s-a ajuns în piața imobiliară și glumește pe seama modului în care au ajuns să se tranzacționeze locuințele sau proiectele. Sau ideile…

Salanță începe cu o serie de glume și își invită publicul să adauge și altele.

El scrie:

„#vând sămânță de garsonieră din Cluj. Îți crește prețul proprietății văzând cu ochii (mai ceva ca banii la caritas).
#vând doi saci de pământ de pe o parcelă scoasă la vânzare cu 1.000 de euro/mp. Conține și urme de demolare. Se întrebuințează prin presărare pe un teren mai ieftin pentru a-i crește instant valoarea.
#vând primul apartament pe care intenționez să-l construiesc, pe terenul pe care mă gândesc să-l cumpăr și pe care cred ca o să realizez 6 apartamente. Am un proiect excelent în minte.
#vând apartament cu discount de 20%. Discountul se aplică la suprafața (în loc de un apartament de 70 mp primești unul de 54 mp, la același preț.
Pamflet de weekend! Aberant nivelul la care s-a ajuns în piața imobiliară. Nu e sănătos!
Voi ce poante despre piața imobiliară știți?”
Reacțiile au apărut la scurt timp. Un alt arhitect, Adi Mizgan, îi răspunde: „Vând apartament în Cluj-Napoca într-un bloc situat într-o zonă liniștită a orașului, Jucu de Mijloc. Potrivit pentru investiție sau pentru o familie tânără.”
Un alt utilizator spune că vinde un  „apartament situat într-o garsonieră… etajul 3 din 2… Un fel de Penthouse”
Postarea o găsiți AICI
În luna februarie, Clujul a devenit din nou celebru în toată România, după anunț care viza închirierea unei garsoniere de 11 metri pătrați la prețul de 200 de euro.  Fiind de doar 11 metri pătrați, garsoniera scoasă pe piață a devenit rapid subiect de glume pe internet.

FOTO O garsonieră din Cluj, subiect de glume pe facebook. Comentariile sunt savuroase

2 comentarii

  1. Primarul Cluj-Napoca, comisia de urbanism și unii dezvoltatori imobiliari manipulează prețul apartamentelor/m.p. Metoda este simplă: constructorii pot edifica imobile înalte dacă au cunoștințe unde trebuie. La restul, li se taie din regimul de înălțime.

  2. Avem tinerii minunați ,numai ei știu acum să facă haz de necaz noi cei in virsta ce sa zic am văzut ,am trăit destule .Sinteti minunați nu va scăpa nimic mă mindresc cu generațiile care au ceva in cap bravo vouă .

Scrie un comentariu