Închide

Arhitecta Daniela Maier, realeasă președinte al Ordinului Arhitecților din România, filiala Transilvania

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 31, 2022 0 356

În cadrul Conferinței Teritoriale a Ordinul Arhitecților din România, filiala Transilvani, Daniela Maier a fost realeasă în funcția de președinte, transmite organizația printr-un comunicat de presă.

„Arh. Daniela Maier va continua proiectele desfășurate de Ordinul Arhitecților din România filiala Transilvania pentru încă un mandat. Pe 20 mai, ea a fost reconfirmată în funcția de președinte al filialei de către cei 90 de membri ai filialei, prezenți la Conferința Teritorială de Alegeri 2022”, se precizează în comunicat.

Echipa de conducere a OAR Transilvania este completată de următorii specialiști în domeniul arhitecturii și proiectării din Cluj-Napoca: 

  • -Arh. Eleonora Dulău, Vicepreședinte cu responsabilități legate de comunicare și imagine; 
  • -Arh. Dan Domșa, Vicepreședinte cu responsabilități legate de educație, stagiu și pregătire profesională;
  • -Arh. Cosmin Morărescu, Vicepreședinte cu responsabilități legate de legislație, regulamente și concursuri de arhitectură;
  • -Arh. Corina Caraba, Vicepreședinte cu responsabilități legate de parteneriate, organizare și relația cu membrii din județul Sălaj;
  • -Arh. Monica Rațiu, Vicepreședinte cu responsabilități legate de parteneriate, organizare și relația cu membrii județul Bistrița-Năsăud;
  • -Arh. Marcel Crișan, Trezorier 

„Echipei noastre i s-au alăturat tineri entuziaști care, alături de cei din mandatul anterior, își doresc să se implice în proiectele filialei pentru a deschide noi căi de comunicare între arhitectură, comunitate și administrațiile locale și regionale, pentru a promova și susține arhitectura de calitate, dar și etica profesională”,  a transmis arhitectul Daniela Maier, președinte OAR Transilvania.  

Pentru următorii patru ani, șefa OAR Transilvania promite să continue comunicarea eficientă cu membrii organizației dar și cu  cu autoritățile locale și regionale. 

„Pe viitor, această comunicare se va dovedi a fi elementul cheie în ducerea la bun sfârșit a proiectelor și programelor deja începute, dar și în identificarea și demararea unora noi. Noul consiliu de conducere al OAR Transilvania și-a arătat deja intenția de a crește gradul de implicare și participare a membrilor în numeroasele proiecte ale filialei.  Îmi doresc să continui și să extind proiectele care au dovedit că pot ajuta, în mod real, consecvent și constant colegilor arhitecți, indiferent de modalitatea în care își desfășoară profesia (birouri, administrative, catedră etc) dar și modului în care arhitectura este percepută de clienți, administrație si comunitate”, a mai transmis Daniela Maier. 

Sursa foto: OAR Transilvania

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare