Închide

Arhiepiscopia Clujului demarează campania: „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație”

ActualitateDezvoltareEducaţie by Actual de Cluj - mai 04, 2020 0 166

Pentru a-i sprijini pe copiii defavorizați, care nu dispun de dispozitivele necesare învățământului online, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului a demarat o campanie de strângere de fonduri, în vederea achiziției de tablete.

„În contextul în care lumea noastră este tot mai bulversată de pandemia de coronavirus, sănătatea și viața oamenilor sunt daruri pentru care merită făcut orice efort și sacrificiu. Acestora li se adaugă în mod obligatoriu și educația, care trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga societate, singura care ne oferă șansa de a privi cu încredere spre copiii și tinerii noștri și spre viitorul nostru ca popor”, transmite Arhiepiscopia Clujului, într-un comunicat de presă.

Campania publică „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!” a fost lansată, începând de astăzi, aplelul vizând donațiile financiare.  Fondurile donate vor fi utilizate pentru achiziținarea tabletelor pentru copiii cu posibilități reduse, din județele Cluj și Bistrița-Năsăud.

„După încheierea acestei campanii, în data de 10 iunie 2020, în colaborare cu Inspectoratele Școlare din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, îi vom identifica pe elevii care au mai multă nevoie de acest sprijin și vom achiziționa tabletele, care vor fi oferite instituțiilor școlare din comunitățile defavorizate”, se precizează în comunicatul transmis de Arhiepiscopie.

Donațiile pot fi făcute în contul: RO19BTRL01301205P1291806, special deschis la Banca Transilvania pentru acest proiect

„Arhiepiscopia adresează mulțumiri celor care vor sprijini campania, în  numele elevilor care vor beneficia de pe urma acestei generozități, având convingerea că o binefacere se poate revărsa oricând asupra  binefăcătorului, chiar şi aici,  pe pământ”, se mai precizează în comunicat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare