Închide

Arbitrează titlul. CFR-ul anunță că va juca cu ce are mai bun la Viitorul: „va fi greu să ne bată!”

Sport by Catalin Suciu - mai 11, 2017 0 292

CFR Cluj va evolua pe terenul Viitorului lui Hagi, iar dacă gazdele se impun vor câștiga în premieră campionatul.

Orice pas greșit pentru formația lui Gică Hagi poate trimite titlul către Steaua sau Dinamo. Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, anunță, însă, că Miriuță va juca cu tot ce are mai bun, indiferent de cine va termina sezonul pe locul 1.

„Pentru noi nu este un meci pe viaţă şi pe moarte, dar nu mergem să pierdem. Ne pregătim foarte bine şi sper să venim cu punct sau puncte. Şi în meciul cu Dinamo am fost mai buni, am avut un penalty înainte de gol. Sigur că după greşeala portarului nostru jocul s-a rupt. Nu m-au deranjat discuţiile după meciul cu Dinamo. La noi demult există o ‘scenarită’. Noi nu facem, sunt sigur că nici Craiova nu a făcut ceva. Un club are dreptul să se pregătească pentru obiectivul major, iar în celelalte competiţii foloseşti jucătorii care au evoluat mai puţin. Priorităţile mele nu mi le face alt club. Pentru noi nu există presiune, noi ne-am atins obiectivul, acela de a ne califica în play-off. Probabil că ne-am atins limitele, cam ăsta e nivelul nostru în play-off. Suntem de locurile 3-4-5, nu suntem de primul loc. O să mergem cu cea mai bună echipă pe care o putem alinia. Jucătorii se pregătesc bine şi vor juca. Viitorul e echipa care are prima şansă la titlu, dar dacă ne bate pe noi. Eu zic că va fi greu să ne bată”, a spus oficialul clujean la prosportlive.

Viitorul- CFR se joacă sâmbătă, de la ora 20:00.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare