Închide

Aproape trei sute de amenzi date ieri în Cluj doar în câteva ore șoferilor care nu au respectat legea, zeci au rămas fără permis

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 12, 2021 1 93

Aproape trei sute de amenzi date ieri în Cluj doar în câteva ore șoferilor care nu au respectat legea.

Polițiștii din Cluj au descins ieri pe drumurile din județ, între orele 7 și 9, respectiv 7 și 19. Doar în aceste patru ore au dat aproape trei sute de amenzi. Mai exact, 299 de sancțiuni contravenționale, fiind totodată reținute 30 de permise de conducere, 17 dintre acestea pentru încălcarea regimului legal de viteză, dar au fost reținute și nouă certificate de înmatriculare.

De exemplu ieri dimineață polițiștii au depistat la volan un bărbat din Alba care conducea în localitatea Suceagu din Baciu fără a deține permis de conducere, astfel că acestuia i s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Un comentariu

  1. Dacă politia a reușit în atâtea ore în care și-au făcut ‘pe bune’ treaba ptr care sunt plătiți sa și-o facă 24/7, va dați seama ce trafic am avea dacă și-ar face tot timpul treaba pentru care sunt plătiți sa și-o facă?
    In primul rand, sa dispară zilnic 3o de șoferi de pe strada, în al doilea rand, în conștiința colectiva s-ar aprinde becul ca nu prea poți sa mergi cum vrei pe drum.
    Sigur, nu ar mai fi măcelul care este acum pe drumurile noastre.
    Rușine politiei ptr ca și ei sunt parte și responsabili ptr morții și nenorocitii cauzati de accidente, ptr simplul fapt ca nu își fac treaba.
    Dai pe waze sa vezi unde e politie. Doua echipaje anemice care stau pe Dorobanților și în rest, toți In birou la AC și cafele. Rușine.

Scrie un comentariu