Închide

Aproape șase sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate de ieri până azi la Cluj, cele mai multe din România după București și Timiș

Sănătate by Actual de Cluj - aug. 09, 2022 1 136

Aproape șase sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate de ieri până azi la Cluj, cele mai multe din România după București și Timiș.

În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 585 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din România după București cu 1.300 de cazuri și Timiș cu peste șase sute. Rata de infectare a ajuns azi la Cluj la 8,4 cazuri la mie, dublă față de media națională, care azi ajunge la 4,24 la mie.
Cu acestea, numărul total al cazurilor de infecție depistate la Cluj în cei mia bine de doi ani de pandemie ajunge azi la aproape 176.500, cele mai multe într-un județ din România. În spitalele din Cluj se află 193 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 14 sunt la Terapie Intensivă.

Un comentariu

  1. „cele mai multe din România după București și Timiș”- Cata limba romana mai trebuie sa invete un ziarist dupa ce ajunge sa scrie articole pe un site! Dar, cred ca in acest caz e vorba de inteligenta, care nu poate fi invatata. Pai, daca cele mai multe cazuri sunt in Bucuresti, cum pot fi tot cele mai multe cazuri din Romania si, inca, dupa Bucuresti si dupa Timisoara! Ce sa mai creada un copil care acum invata primele reguli de exprimare la scoala?
    Probabil din aceasta cauza articolul nu este asumat de nimeni!
    Un sfat redactiei- luati-va un „cap limpede” cat mai repede posibil!

Scrie un comentariu

Articole similare