Închide

Aproape patru sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore la Cluj, rata de infectare crește cu aproape jumătate de procent în 2 zile

SănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 25, 2021 0 1264

Aproape patru sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore la Cluj, printre cele mai multe din țară, rata de infectare e tot în creștere, la 5,47, în creștere cu aproape o jumătate de punct procentual în doar două zile.

În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 375 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, pentru un total de aproape 46.700 de cazuri depistate de la debutul pandemiei până în prezent, cele mai multe într-un județ din țară după București și județul Timiș. Rata de infectare, la rândul ei, e în creștere considerabilă de mai multe zile și peste pragul de cinci cazuri la mia de locuitori, azi rata este de 5,47 cazuri la mie față de 5,25 ieri și 5,05 în urmă cu două zile. De asemenea rata de infectare în Cluj rămâne printre cele mai ridicate din țară, azi e depășită doar de județele Ilfov, Timiș și capitala București, considerabil pegte media națională, de 3,83 cazuri la mie.

Mai jos rata de infectare, azi, în fiecare județ din țară:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare