Închide

Aproape o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi în Cluj, cele mai multe din țară după Capitală, incidența infecției cu coronavirus din județ rămâne cea mai ridicată din România

SănătateTop News by Actual de Cluj - sept. 23, 2022 0 109

Aproape o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi în Cluj, cele mai multe din țară după Capitală, în condițiile în care incidența infecției cu coronavirus din județ rămâne cea mai ridicată din România.
De ieri până azi în Cluj au fost depistate un număr de 96 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară exceptând Capitala cu 184 de cazuri noi. Incidența infecției din Cluj, care azi ajunge la 2,12 la mie, e cea mai ridicată din țară și dublă față de media națională, de 1,02 cazuri la mie azi. De altfel un singur județ mai are azi o incidență de peste două cazuri la mie, e vorba de Timiș cu 2,11.
În Cluj au fost depistate până acum în cei doi ani și jumătate de pandemie un număr de aproape 184.600 de cazuri de infecție, cele mai multe într-un județ din țară. Să adăugăm că în spitalele din Cluj se află azi 73 de pacienți infectați cu coronavirus, cei mai mulți într-un județ din România, 15 dintre aceștia fiind internați la Terapie Intensivă, conform datelor Ministerului Sănătății publicate în urmă cu puține momente.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu