Închide

Aproape o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi în Cluj, cele mai multe din România după București

Sănătate by Actual de Cluj - sept. 30, 2022 0 100

Aproape o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi în Cluj, cele mai multe din România după București.
Astfel, de ieri până azi în Cluj au fost depistate un număr de 93 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară după Capitală cu aproape două sute, mai exact 198. Rata de infectare rămâne cea mai mare din România azi, la egalitate cu cea din TImiș, 1,68 cazuri la mia de locuitori, dublă față de media națională care azi ajunge la 0,79 la mie. În total până acum în Cluj au fost depistate 185.100 de cazuri de infecție cu coronavirus de la debutul pandemiei până în prezent, cele mai multe într-un județ din țară.
Să adăugăm că potrivit datelor Ministerului Sănătății în spitalele din Cluj se află azi 67 de pacienți infectați cu coronavirus, cei mai mulți într-un județ din țară după Timiș cu 77 de pacienți internați, dintre care 25 sunt la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare