Închide

Aproape două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus în Cluj doar în ultimele 24 de ore, cele mai multe din țară după București, dar rata de infectare scade

SănătateTop News by Mihai Prodan - apr. 20, 2021 0 325

Aproape două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus în Cluj doar în ultimele 24 de ore, de departe cele mai multe din țară exceptând Capitala, dar vestea bună este că rata de infectare raportată la mia de locuitori continuă să scadă.

În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 192 cazuri noi, de departe cele mai multe din provincie. Clujul e urmat în acest clasament de Bihor cu 137 și Timiș cu 101 cazuri noi. Sunt singurele județe care au raportat în ultimele 24 de ore peste o sută de cazuri noi de infecție, exceptând Bucureștiul cu 500 de cazuri noi.

Vestea bună este că rata de infectare, deși printre cele mai ridicate din țară, e în scădere la Cluj. Azi aceasta e de 4,61 cazuri la mie, față de 4,93 ieri. Aceasta a scăzut cu un punct într-o săptămână – în 13 aprilie, săptămâna trecută, rata de infectare era de 5,93 cazuri la mia de locuitori.

Mai jos rata de infectare azi în fiecare județ din țară:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare