Închide

Aproape două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus în Cluj de ieri până azi, cele mai multe din România după București

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - apr. 08, 2022 0 101

Aproape două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus în Cluj de ieri până azi, cele mai multe din România după București, pe fondul scăderii incidenței, la exact o lună de la ridicarea restricțiilor de mobilitate.
Sunt 180 de cazuri noi în Cluj depistate doar de ieri până azi, cele mai multe din România în condițiile în care zilnic Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri noi. Doar în București au fost depistate în ultimele 24 de ore mai multe cazuri decât în Cluj, 534, și doar alte două județe din țară au depășit în acest interval pragul de o sută de cazuri noi, e vorba de Timiș cu 140 cazuri de infecție, și Hunedoara cu 100.
Cu aceste cazuri noi, Clujul se apropie de pragul de 160.000 de cazuri depistate de la debutul pandemiei, în urmă cu aproape doi ani – în total până azi au fost depistate, în Cluj, un număr de aproape 159.500 de cazuri de infecție, cele mai multe din România după București.
Să menționăm că și rata de infectare cu coronavirus, care azi în Cluj ajunge la 4,87, e a doua cea mai mare din România, după cea din București, 5,57.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare