Închide

Aproape două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi în Cluj, cele mai multe din țară, după Capitală

Sănătate by Actual de Cluj - aug. 15, 2022 0 99

Aproape două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi în Cluj, cele mai multe din țară, după Capitală.
Datele Ministerului Sănătății publicate în urmă cu puține momente arată că în Cluj au fost depistate, de ieri până azi, un număr de 190 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe înregistrate într-un județ din România, la mare distanță de oricare altul – în Bacău, unde a fost înregistrat al treilea cel mai mare număr de cazuri noi de infecție după București și Cluj, au fost depistate în acest interval 120 cazuri noi.

Incidența din Cluj ajunge azi la 7,24 cazuri la mia de locuitori, aproape dublă față de media națională, care azi ajunge la 3,87 cazuri la mie. În urmă cu o săptămână, în 8 august, în Cluj incidența era de 8,69 cazuri la mie. Mai adăugăm că în spitalele din Cluj se află internați aproape două sute de pacienți infectați cu coronavirus, mai exact 194, dintre care 15 sunt la Terapie Intensivă, în stare gravă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu