Închide

Aproape 1 milion de lei din bani publici pentru Zilele Clujului

ActualitateTop News by Catalin Suciu - feb. 29, 2020 0 313

Autoritățile locale au aprobat bugetul pentru Zilele Clujului de anul acesta. Este vorba de aproape un milion de lei, bani din care vor fi plătiți artiștii, se vor organiza diverse evenimente, precum și un foc de artificii.

Este a zecea ediție a Zilelor Clujului și se va organiza în luna mai, în săptămâna de dinaintea începerii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

La ultima ședință de Consiliu Local s-a aprobat bugetul. Din suma totală de 950.000 de lei, 450.000 de lei vor merge către onorariile, masa și cazarea artiștilor, iar 200.000 pentru amenajarea scenei, pentru sonorizare și lumini. Restul banilor sunt pregătiți pentru spectacole pirotehnice. Nu vor lipsi artificiile sau un show de video-mapping pe clădirile din centru.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.