Închide

Apel la 112 pentru o femeie cardiacă cu posibilă fractură, ambulanța a venit după două ore. ”Dispecerul mi-a spus de ce nu am dus-o noi cu ceva la spital”

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 03, 2019 0 127

La o săptămână după ce un bărbat și-a pierdut viața, așteptând ambulanța salvatoare care nu a mai sosit, situația dă semne că se repetă.

Luni seara, o femeie aflată într-o locuință de pe strada Liviu Rebreanu din Gherla a acuzat amețeli și apoi a căzut. „Este posibil să își fi rupt mână în cădere, are și grave probleme cardiace”, a povestit fiica acesteia, care a sunat de urgență la 112.

„La ora 18.06 am sunat prima oară, apoi la 18.37, apoi ultima dată la 19.09 și nu a venit nimeni. La ultimul apel, dispecerul mi-a spus să mă informez mai bine dacă e caz de urgență, deoarece nu au ambulanță liberă și că dacă chiar e urgență, de ce nu am dus-o noi cu ceva la spital”, relatează gherlainfo.ro.

Abia la ora 19,45 a venit un echipaj medical, care a preluat femeia și a transportat-o la spital pentru investigații medicale.

S-a repetat povestea din urmă cu o săptămână, când toate ambulanțele, și cele de la Gherla, și cele de la Dej, erau în misiune la alte cazuri.

„Din păcate, nu se produce nicio schimbare, câți oameni trebuie să mai moară, ca să ia cineva măsuri?”, se întreabă fiica femeii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags