Închide

Accident grav în Cluj, un TIR a intrat pe contrasens, 4 răniți din care 2 grav, un bărbat și o femeie însărcinată au murit

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 02, 2019 0 408

Groaznic accident de circulație astăzi în Cluj, unde și-au pierdut viața un bărbat și o femeie însărcinată.

Accidentul a avut loc în localitatea Cornești din comuna Mihai Viteazu, unde un șofer de TIR a intrat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism. ”Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers”, explică polițiștii sosiți la fața locului. Patru persoane au fost rănite, dintre care două în stare foarte gravă, între care și o femeie însărcinată. Cele două persoane rănite grav nu au mai putut fi salvate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Andrei Biriș, explică: ”au fost dislocate pentru a gestiona situația de urgență la locul accidentului o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD. Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat, 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator. Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Corpul bărbatului și a femeii, care se pare că era însărcinată, nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi, de către medicii prezenți la locul accidentului”.

La fața locului a sosit de urgență și un elicopter, care a preluat un bărbat rănit în accident pentru a fi transportat la un spital din Cluj căci acesta suferise în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare