Închide

Aparat drug test donat secției de poliție din Florești de către Primăria comunei

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - sept. 26, 2023 0 138

Un aparat modern – drug test- a fost oferit în comodat Secției de Poliție 6 Rurală, de pe raza comunei Florești, după ce a fost cumpărat de către Primărie.

“Drogurile sunt o realitate crudă, inclusiv în societatea noastră. Ne preocupă sănătatea și siguranța cetățenilor și a tuturor membrilor comunității din Florești. Prin acțiunea de astăzi, Primăria din Florești își aduce aportul, și nu putem rămâne indiferenți, pentru că realitatea ne obliga. Mai avem multe proiecte pe rol și vom aloca resurse, cu scopul reducerii efectelor devastatoare pe care consumul de droguri și de alte substanțe îl are în rândul familiilor și al comunității”, a arătat primarul Bogdan Pivariu.

Aparatul de tip drug test a fost oferit pe baza de comodat Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) din Cluj pentru a fi folosit de către secția de poliție din Florești.

Șeful IPJ Cluj, Mihai Rus, a arătat că la nivelul județului s-au inițiat mai multe campanii de prevenție în ceea ce privește consumul de droguri. “Este un fenomen complex la nivelul țării. Toți avem copii și toți știm situația. La Cluj am reușit, prin ATOP, să punem toate Primăriile la masă și avem campania ALEG prin care încurajăm ca timpul liber al elevilor să fie înlocuit cu activități sportive. Sperăm să avem cât mai puține teste pozitive odată ce vom începe să utilizăm drug testul”, a afirmat Mihai Rus.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu