Închide

ANUNȚ CTP Cluj privind transportul gratuit al elevilor care frecventeaza unitatile de invatamant de pe raza municipiului Cluj – Napoca

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 17, 2020 0 706

Elevii care au domiciliul in municipiul Cluj-Napoca si sunt la scoala in municipiul Cluj-Napoca beneficiaza de abonamente gratuite( abonamente de 120 calatorii/luna). Ei vor preda cardurile pe care le detin (sau vor solicita card cei care nu au avut pana acum) unitatilor de invatamant, iar incarcarea abonamentelor va fi facuta de catre C.T.P. Cluj-Napoca SA in baza tabelelor emise de acestea.

Decontarea abonamentelor se va face in cuantum de 50% pentru fiecare unitate de invatamant (sumele vor fi suportate de Ministerul Educatiei) si 50% pentru Primaria Cluj-Napoca.

Elevii care au domiciliul in cele 6 comune ale zonei metropolitane (Apahida, Baciu, Ciurila, Chinteni, Feleacu si Floresti) si sunt la scoala in municipiul Cluj-Napoca, pentru a intra in posesia abonamentului gratuit de calatorie se vor prezenta la centrele Ticketing cu adeverinta eliberata de unitatea de invatamant in care sa fie mentionat traseul : Cluj-Napoca – localitatea de domiciliu . In acest caz elevii vor primi abonamente gratuite metropolitane pe zone, in functie de localitatea de domiciliu. Aceste abonamente contin si 1 linie de oras, la alegere.

Decontarea abonamentelor se va face in cuantum de 50% pentru fiecare unitate de invatamant (sumele vor fi suportate de Ministerul Educatiei) si 50% pentru Consiliul Judetean Cluj.

Aceasta procedura se face in baza HG nr.435/28.05.2020.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu