Închide

Anul aplicațiilor de mobil care ușurează viața clujenilor. Și Zilele Clujului au propria aplicație lansată de Primărie

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 26, 2017 0 380

Administrația locală clujeană s-a pus pe treabă anul acesta și s-a apucat să lanseze o serie de aplicații de mobil care să ușureze viața oamenilor și să debirocratizeze activitatea instituției. S-au lansat deja două astfel de aplicații – una cu locurile de parcare libere din parkinguri, Cluj Parking, alta cu sesizări pentru primărie, My Cluj. În plus, Primăria Cluj a introdus sistemul de eliberare on-line a unor acte de urbanism, printre care și a Certificatelor de Urbanism. Și mai are și alte planuri: o aplicație de bugetare participativă, una cu programul mijloacelor de transport în comun dar și una suplimentară pentru monitorizarea tuturor locurilor de parcare din centrul orașului.

Acum, administrația locală a lansat și prima aplicație mobilă pentru Zilele Orașului, aflate în plină desfășurare. Zilele Clujului 2017 este o aplicație dedicată festivalului care poartă același nume și care a început în 25 mai la Cluj-Napoca. Aplicația este disponibilă pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare Android sau iOS și se poate descărca gratuit din Google Play și App Store.

https://play.google.com/store/apps/details…

https://itunes.apple.com/…/app/zilele-clujului/id1114476656…

Cu ce ajută aplicația Zilele Clujului 2017?

Zilele Clujului 2017 – Orașul se conectează! oferă programul manifestărilor – concerte, spectacole, ateliere, proiecții de film, expoziții, paradă și multe altele, ajungând să fie înregistrate în total în aplicație nu mai puțin de 315 evenimente în cele 4 zile de festival, care se desfășoară în peste 30 de locuri din oraș.

Ce oferă aplicația clujenilor 

– programul complet și detaliat al festivalului;
– se pot trimite invitații prietenilor, cunoscuților sau familiei privind evenimentele din program, atât ca mesaj direct cât și ca o postare pe rețelele sociale;
– se pot filtra evenimentele pe fiecare din zilele festivalului, apoi pe fiecare zi există tag-uri pentru filtrarea evenimentelor de interes;
– În timpul festivalului pot fi văzute evenimentele în curs de desfășurare și cât durează acestea;
– În pagina fiecărui eveniment există instrumente pentru notificare și organizare:
—poate fi salvat evenimentul în propriul calendar;
— poate fi văzut locul exact al evenimentului și poate fi folosit telefonul pentru ghidarea către locul respectiv;
— se pot primi notificări;
— se pot trimite rapid mesaje de feedback.

Aplicația Zilele Clujului a fost dezvoltată de echipa Appy.ro – aplicații mobile în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Zilele Clujului au loc între 25 și 28 mai în Cluj și este probabil cel mai de anvergură eveniment organizat în oraș, cu 30 de locații, 100 de evenimente programate și mii de voluntari implicați.

VEZI ȘI: 

Cum a fost la deschidere și ce poți face vineri, 26 mai, la Zilele Clujului

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare