Închide

Antrenorul unei echipe care se luptă la titlu vrea să vină la CFR. „E singura echipă pe care aș vrea s-o antrenez din țară. Am o relație specială și cu președintele”

Sport by Catalin Suciu - feb. 04, 2016 0 1610

CFR Cluj a intrat în lupta pentru evitarea retrogradării, dar rămâne o formație atractivă în rândul antrenorilor.

Feroviarii traversează cea mai dificilă perioadă din ultimii ani, însă un tehnician român de top spune că i-ar antrena oricând.

„Din România, CFR Cluj e singura echipă pe care aș vrea s-o antrenez. E un nume important, e o formație care a avut performanțe și mie îmi place foarte mult. Vișiniul e și culoarea mea preferată. În plus, am o relație specială și cu președintele Iuliu Mureșan, o relație bazată pe respect reciproc. Acolo m-aș duce oricând să antrenez, alte echipe nu mă interesează”, a precizat Marius Șumudică la digisport.ro.

foto: gsp.ro

foto: gsp.ro

Șumudică e lider în Liga 1 cu Astra și a dat de înțeles că la finalul campionatului se va despărți de giurgiuveni. „Vreau să muncesc și să demonstrez că sîntem o echipă bună. Acesta este unul dintre motivele care mă fac să stau pînă la vară. Indiferent dacă echipa respectivă (n.r. Steaua) sau orice altă echipă va termina în fața noastră, vreau să demonstrăm că putem mai mult. Cu siguranță mi-a ajuns și în vară voi pleca”, a mai spus Șumudică.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare