Închide

Antrenorul lui U Cluj spune pe față că îl vrea pe Chipciu de la CFR: „Vrea să joace la noi, sper să îl avem în câteva zile. E un fotbalist rar, ar fi un mare plus!”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 15, 2022 0 605

Universitatea Cluj a transferat trei fotbaliști până acum, pe Andrei Pițian (Chindia), Adrian Bălan (Rapid) și Sorin Briceag (FC Voluntari), dar e abia la începutul campaniei de achiziții. Principala țintă e Alexandru Chipiu, de la CFR Cluj.

Pe lângă Chipciu, Lincar mai vrea în jur de 7 fotbaliști.

Potrivit lui Erik Lincar, Alex Chipciu vrea să joace pentru Universitatea și va da un răspuns în două zile, cel mult, dacă va reuși să ajungă la o înțelegere cu CFR Cluj pentru rezilierea contractului.

„El vrea să joace pentru Universitatea Cluj, asta e cel mai important. S-a discutat cu el, își dorește. E un fotbalist cu zeci de meciuri în echipa națională, a jucat și în Champions League, cum să nu îl vreau pe Chipciu? E un fotbalist rar, ar fi un mare plus pentru noi. Eu știu că el vrea să joace la Universitatea, dar să așteptăm”, a spus Lincar pentru actualdecluj.ro.

Ce îl împiedică să vină, dacă își dorește?

Lincar: „Va dați seama că nu ne putem bate cu CFR-ul la salarii, la condițiile financiare.”

Chipciu așteaptă să rezilieze amiabil cu echipa din Gruia și va semna cu Universitatea. El se află cu familia la Cluj și nu vrea să mai plece, cel puțin acum.

„Mai așteptăm fotbaliști de valoare. Sunt discuții. Eu am spus că îmi doresc jucători care au evoluat în play-off, jucători de valoare, jucători care cunosc campionatul nostru. Să avem răbdare”, a mai spus Lincar.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare