Închide

Andreea Esca, cuvinte mari despre Cluj și UNTOLD

ActualitateFestivalTop News by Catalin Suciu - aug. 03, 2018 2 1042

Cunoscuta prezentatoare a postat un mesaj pe pagina de facebook în care descrie atmosfera din perimetrul Festivalului și din oraș.

„Buna dimineata! M-am trezit cu gandul ca vreau sa va spun asta: orice ar fi, trebuie sa traiti o data, pe viu, experienta festivalului UNTOLD de la Cluj! Nu conteaza daca va place sau nu “bubuiala” asta de muzica( desi exista scene unde ati putea sa va regasiti gusturile) sau daca vi se pare ca nu mai aveti varsta pentru asa ceva. Sunt aici de la inceputul saptamanii si am vazut cum in Parcul Central s-a construit un “oras” in doua zile si jumatate. Pentru mine e o demonstratie ca orice se poate daca exista intreprinzatori(particulari sau nu) cu idei si vointa si autoritati locale deschise la minte si care isi doresc de-adevaratelea binele orasului lor. In Parc, toata lumea e prietena cu toata lumea, oamenii sunt veseli si relaxati, haiosi si creativi, veniti cu copii si cu amici ca sa stea in aer liber, sa manance, sa bea, sa asculte muzica, sa danseze, sa-si faca parul, sa-si puna tatuaje provizorii, sa se pozeze si sa se imprieteneasca cu alti oameni. In afara Parcului, tot orasul este plin! Cu toate ca exista locuitori care, pe buna dreptate, sunt sufocati de avalansa de turisti trebuie sa nu uitam totusi, ca in cateva zile, Clujul are de castigat datorita acestui Festival zeci de milioane de Euro. Restaurantele, hotelurile, pensiunile, casele oamenilor, magazinele de tot felul, taxiurile, Uber, si cate altele incaseaza fara oprire, ceea ce in final se reflecta in avantul general pe care l-a luat Clujul, lasand in urma Capitala, din multe puncte de vedere. Asa ca poate merita un disconfort de o saptamana pe an…. dar eu nu sunt clujean, deci doar zic:) nu aruncati cu pietre:) Felicitari baietilor care au pus pe picioare Untold si autoritatilor locale si oamenilor minunati din acest oras!”, a scris Andrea Esca.

2 comentarii

  1. Asa o fi…dar cand iti tragi un hotel in centru fara locuri de parcare si untoldu e client direct, parca nu prea e etic. Unde era acum 10 ani doamna? Numa pe pache?

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.