Închide

Andre Rieu, concert la Cluj-Napoca, în aprilie

Cultură by Actual de Cluj - nov. 29, 2018 0 372

Cunoscutul artist Andre Rieu vine pentru prima dată în Cluj-Napoca anul viitor, într-un concert în aprilie în sala polivalentă, iar biletele se vând din această dimineață.

Concertul său e programat în 5 aprilie la ora 20 și face parte din turneul mondial al lui Andre Rieu de anul viitor iar biletele costă de la 200 de lei în sus. Rieu susține mai bine de o sută de concerte pe an cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, și concertează de mai bine de trei decenii. În septembrie, de exemplu, a concertat în America de Nord, în octombrie – în Argentina, iar în noiembrie – în Australia. În decembrie are programate concerte în Marea Britanie.  „Pentru a gestiona rutele de transport ale producției enorme între continente, au fost create patru structuri fabuloase identice, care conțin patru seturi de costume, de instrumente și echipamente tehnice”, explică organizatorii concertului de la Cluj.

Printre cifrele care-l fac pe Rieu un artist de top se numără și faptul că a vândut peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri și a primit 500 de discuri de platină.  André Rieu este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește, alături de soția sa Marjorie, într-un castel construit în anul 1452 în orașul său natal Maastricht din Olanda.

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu