Închide

Andre Rieu anunță al treilea concert la Cluj după ce vinde toate biletele la cele două concerte anunțate anterior

CulturăTop News by Actual de Cluj - nov. 07, 2022 0 1030

După ce a vândut toate biletele la primul concert de la Cluj și a anunțat un al doilea, Andre Rieu anunță azi că va concerta a treia oară la Sala Polivalentă din Cluj, trei zile consecutive, după ce a vândut toate biletele și la al doilea concert.

Andre Rieu a programat inițial un concert la Cluj în 3 martie, anul viitor, dar după ce a vândut toate biletele a antamat un al doilea, o zi mai târziu, iar acum un al treilea, în 2 martie, cu o zi mai devreme față de concertul inițial. Biletele se vând de mâine. În total la cele trei concerte sunt așteptați zeci de mii de spectatori.

Pentru concertele de la Cluj, incluse în cadrul turneului mondial 2023, André Rieu le promite spectatorilor peste trei ore de muzică live într-un spectacol total.
André Rieu se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din țara noastră. În 2015, artistul a susținut șapte concerte sold-out, în Piața Constituției din București. În 2019, cu puțin timp înainte de pandemie, Rieu a susținut patru concerte sold out în Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare