Închide

Amenzi de mii de euro într-o zi la Cluj, mii de legitimați, zeci de amendați

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 21, 2020 0 2277

Mii de clujeni au fost legitimați într-o singură zi la Cluj în încercarea autorităților de a ține sub control deplasarea populației în contextul în care Clujul e azi al treilea cel mai infectat județ din țară cu noul coronavirus.

E vorba de peste 3.300 de persoane legitimate de către polițiști și jandarmi, care au verificat și 145 de firme, dar și peste opt sute de mijloace de transport a persoanelor – autoturisme și mijloace de transport în comun. Rezultatul –  165 amenzi date doar ieri, în valoare de peste 25.750 de lei, adică peste 5.300 de euro.

Doar în Cluj-Napoca ua fost legitimate în doar două ore, ieri după-masă de la ora 17, un număr de 120 de persaone și au fost verificate 24 de firme. ”În cadrul acțiunii, a fost verificat un local de alimentație publică din Piața Unirii, constatându-se faptul că acesta nu respectă măsura suspendării activității operatorilor economici, desfășurându-și activitatea în spațiu închis. În incinta localului se afla un număr de aproximativ 120 de persoane. S-a dispus încetarea activității operatorului economic, toate persoanele fiind evacuate din local. Totodată, societatea deținătoare a fost sancționată conform Legii 55/2020, fiind aplicată o amendă în valoare 10.000 de lei”, exemplifică polițiștii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu