Închide

Amenzi de mii de euro în Cluj doar ieri, zeci de clujeni amendați pentru că nu au purtat mască de protecție

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 10, 2020 0 208

Amenzi de mii de euro doar ieri, într-o singură zi, pentru clujeni care nu au purtat respectat regulile impuse de pandemie, în județul care are una dintre cele mai mari incidențe de infecție din țară.

Doar ieri au fost aplicate în județ un număr de 132 de amenzi, în valoare de 21.500 de lei, adică aproape 4.500 de euro,  toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv lipsa purtării măștii de protecție, după cum arată reprezentanții IPJ Cluj pentru actualdecluj.ro.

Doar în ultimele 24 de ore la Cluj pe străzi au descins sute de polițiști și jandarmi, peste 400, care au legitimat peste 2.200 de persoane și au verificat aproape trei sute de mijloace de transport în comun.

Amintim, județul Cluj are una dintre cele mai mari incidențe ale infecției cu coronavirus din țară, peste șase cazuri la mia de locuitori, și e de așteptat ca această pondere să crească. Aproximativ 12.000 de persoane au fost depistate deja cu infecție de la debutul pandemiei și până în prezent, mai multe localități au fost carantinate și și mai multe funcționează după scenariul roșu, cel mai grav, cu obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice, închiderea la interior a restaurantelor și teraselor și închiderea clădirilor școlilor și mutarea cursurilor online.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare