Închide

Altercație cu final tragic la Turda. Un bărbat a murit după ce s-a bătut în fața unei săli de jocuri

ActualitateSinteză știri locale by Catalin Suciu - aug. 16, 2019 0 632

Un bărbat a murit, noaptea trecută, în urma unui conflict spontan între două persoane în fața unui casino din orașul Turda, județul Cluj, informează turdanews.net.

Potrivit poliției, bărbații au consumat alcool, iar spre dimineață, în jurul orei 04:00 au început să se certe în fața unei săli de jocuri de noroc. Unul dintre bărbați, lovit cu pumnul de celălalt, a căzut și s-a lovit la puternic cu capul de asfalt. Medicii au fost chemați de urgență, dar nu l-au mai putut salva.

Poliția continuă cercetările în acest caz. Se așteaptă, de asemenea, și o expertiză medico-legală pentru a se afla exact cauza morții. Agresorul este audiat de dimineață, precum și alte persoane care au fost martore la tragedie.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare