Închide

Alina Gorghiu la Cluj Napoca: „L-am iertat pe Emil Boc!”

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - feb. 12, 2016 1 459

Conducerea PNL Cluj s-a reunit, astăzi, în prezența liderilor Vasile Blaga și Alina Gorghiu, pentru lansarea oficială a candidaților pentru alegerile locale, programate în 5 iunie. Marele absent al conferinței de presă a fost chiar candidatul desemnat să recâștige Primăria Cluj Napoca, Emil Boc.

Liderii PNL Cluj au avut grijă să explice că s-au întâlnit înainte de conferință cu Emil Boc și că acesta urmează să fie prezent în sânul partidului, de la ora 16.00, când se deschid discuțiile cu privire la pregătirea campaniei electorale. Co-președintele PNL Cluj, Marius Nicoară a adăugat că Boc a fost reținut cu treabă la Primărie, în timp ce al doilea co-președinte, Daniel Buda a explicat că de fapt formatul conferinței de presă îi viza doar pe liderii din conducerea partidului. La întrebarea firească: „Nu vă este frică de faptul că primarul Emil Boc s-ar putea hotărî, pe ultima sută de metri, să candieze pentru un alt partid (al lui Traian Băsescu, de pildă)?” – Vasile Blaga a răspuns: „Garantez eu pentru Emil Boc. Este cel mai bun primar pe care l-a avut Clujul și va câștiga și de data aceasta pentru că oamenii îl vor pe el”. Ușor mai echilibrată în răspuns, Alina Gorghiu a recunoscut că a fost supărată pe Emil Boc, mai ales pentru că în primul tur al alegerilor prezidențiale nu s-a prea implicat în campania PNL-ului (Boc se afișa doar cu Elena Udrea), însă, lucrurile s-au schimbat acum. „Eu l-am iertat pe Emil Boc. Recunosc, la început am avut ezitări. Dar după ce am discutat deschis cu el și am tranșat unele lucruri, mi-am dat seama că nu există o opțiune mai bună pentru administrația locală din Cluj Napoca. În mandatul lui Emil Boc, municipiul s-a dezvoltat foarte mult, iar acest lucru se poate vedea în cifre”, a spus Gorghiu. Reamintim că din partea PNL, Emil Boc va candida pentru un nou mandat la Primăria Cluj Napoca, în timp ce Alin Tișe va fi cap de listă pentru preluarea funcției de președinte al Consiliului Județean.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare