Închide

Alessandro Del Piero, Fabio Cannavaro și Gheorghe Hagi vin la Cluj, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, de la Sports Festival, biletele au fost puse în vânzare

Sport by Actual de Cluj - apr. 05, 2022 1 473

Alessandro Del Piero, Fabio Cannavaro și Gheorghe Hagi vin la Cluj, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, de la Sports Festival, biletele au fost puse în vânzare.

Biletele de acces la meciurile demonstrative din cadrul Sports Festival au fost puse în vânzare astăzi, e vorba de două meciuri care vor include elemente de show și, după cum spun organizatorii, invitați de top. Meciul de retragere al tenismenului Horia Tecău va avea loc vineri, 10 iunie, în BT Arena, iar alături de el, pe teren, va intra Simona Halep. Duminică, 12 iunie, Cluj Arena va fi gazda meciului de retragere al lui Adrian Mutu, care va juca împreună cu foști coechipieri și prieteni din România și Italia, printre care Alessandro Del Piero, Fabio Cannavaro și Gheorghe Hagi.

Totodată, Horia Tecău și Simona Halep vor reveni în Cluj și vor juca la dublu, în cadrul unui demonstrativ de tenis, împreună cu invitații lor.

Biletele la meciul de retragere al lui Adrian Mutu costă între 50 de lei la peluză și 220 de lei la tribuna I, biletele VIP costă 500 de lei. La meciul de tenis susținut de Tecău și Halep biletele costă de la 95 de lei la 190 de lei. Sports Festival este cel mai mare eveniment din România, dedicat sportului, și ajunge în acest an la a treia ediție.

Un comentariu

Scrie un comentariu