Închide

Alertă cu bombă pe aeroportul din Cluj-Napoca. Un pasager a țipat că are o bombă în bagajul de cabină

ActualitateTop News by Catalin Suciu - iul. 26, 2017 0 2990

Incident în această dimineață pe cursa low-cost Cluj-Napoca – Londra Lutton, după ce un pasager a spus că deține o bombă.

Zborul a fost oprit imediat, iar autoritățile au declanșat verificări amănunțite. Persoana în cauză este reținută în acest moment și se fac cercetări.

„Azi, 26.07.2017, la ora 05.55, pe zborul Wizzair W63301, cu destinatia Londra Lutton, unul din pasageri a facut afirmatia ca are o „ bomba in bagajul de cabina”. Avand in vedere gravitatea situatiei create au fost declansate procedurile specifice. Zborul a avut o întârziere de 2 ore și 45 de minute. Pasagerului i-a fost întreruptă călătoria și a fost preluat pentru cercetare de către organele abilitate. Alarma s1-a dovedit a fi falsă. Celelalte zboruri nu au fost afectate și se desfășoara conform programului”, se arată într-un comunicat dat publicității de Aeroportul Internațional Avram Iancu.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.