Închide

Alba-neagra: mâine Uioreanu află dacă se întoarce în arest

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 01, 2015 0 275

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj Horea Uioreanu, în arest preventiv de aproape un an pentru fapte de corupție alături de doi oameni de afaceri, și care în urmă cu două zile a fost eliberat din arest preventiv, s-ar putea întoarce la închisoare mâine.

Tribunalul Cluj a decis în urmă cu două zile să-i elibereze pe cei trei din arest la domiciliu și să-i cerceteze sub control judiciar, dar decizia instanței a fost contestată de procurorii DNA. Astfel, contestația acestora va fi judecată la Curtea de Apel, iar instanța a stabilit ca aceasta să fie judecată mâine. De altfel, e ziua în care ar fi expirat oricum mandatul de arest pentru cei trei inculpați.

Amintim, Uioreanu, Bene și Pogăcean au fost arestați în urmă cu mai multe luni sub acuzația de corupție: procurorii DNA spun că Uioreanu cerea bani în schimbul contractelor cu primăriile din județ în cazul lui Pogăcean, respectiv în schimbul plăților pe care Consiliul Județean trebuia să le facă firmei lui Bene în cazul lucrărilor de la aeroportul din Cluj.

Citește aici toate știrile despre cazul Uioreanu

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare