Închide

Al Di Meola, cunoscutul chitarist de jazz-fusion este la Cluj

ActualitateMuzica by Actual de Cluj - iun. 12, 2017 0 292

Al Di Meola revine în Cluj Napoca cu un nou concert – Music of Di Meola, Piazzolla & Lennon-McCartney. Evenimentul se desfășoară mâine, 13 iunie, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:00. Renumitul artist s-a dedicat întru-totul muzicii de jazz, în ultimii 40 de ani, fiind considerat o legendă a chitarei. El s-a clasat de patru ori pe primul loc în topul celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor.

Într-un interviu recent, Al Di Meola susținea că publicul din România este printre favoritele sale din lume pentru că publicul român iubește muzica lui, iar el iubește concertele din România.  Artistul ajunge la Cluj-Napoca tocmai de la Timișoara, unde de asemenea a susținut un concert, duminică seara. Așa cum era de așteptat și de data aceasta, Al Di Meola nu și-a dezamăgit publicul și timp de câteva zeci de minute cei prezenți au luat partea la o călătorie muzicală pe ritmuri de jazz alături de artist. Concertul este o călătorie între melodiile artistului, compozițiile lui Piazzolla și interpretările cu Lennon / McCartney. Bineînțeles că nu au lipsit compoziții noi, care nu sunt încă înregistrate, dar care au încântat publicul timișorean.

Pentru concertul de mâine de la Cluj-Napoca, accesul spectatorilor la eveniment va fi permis începând cu ora 19:00, în condiţiile în care concertul începe la ora 20:00. Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp pentru a evita aglomeraţia și pentru a reuși să intre în sală până la ora la care va începe spectacolul.

Doritorii mai pot achiziționa bilete și mâine,  dar numai de la birourile Diesel Events ( Piața Unirii, nr.10) sau de la casieria de bilete a Operei Române.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare