Închide

Ai mașină și vrei loc de parcare în Cluj-Napoca? Cum să faci ca să eviți coada la ghișee în primele zile din an

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - dec. 21, 2018 0 433

Proprietarii de mașini din Cluj-Napoca ce au nevoie de abonamente de parcare le pot cere de ieri pentru anul viitor, cu câteva zile înainte de începerea anului, când au nevoie ca acestea să fie valabile. Motivul – evitarea cozilor care se formează în fiecare an la ghișeele de plată a taxelor și impozitelor în primele zile ale anului.

De ieri beneficiarii de abonamente de parcare pentru zona centrală pot plăti abonamentele pe anul viitor, e vorba de persoanele fizice care locuiesc în zona 1 și au statut de riverani, persoanele fizice cu statut de riverani în zona 2 și respectiv persoanele fizice ori firmele care cer abonamente universale doar pentru zona 2. „În acest fel, clujenii pot evita cozile din prima zi a anului 2019, în care au nevoie ca aceste abonamente să fie valabile, însă solicitarea lor produce aglomerație la ghișee. Având în vedere volumul mare de solicitanți de noi locuri de parcare din cartiere, care aleg de obicei în prima zi de lucru a anului nou să nu depună cererile online, ci la ghișee, posibilitatea de a plăti aceste abonamente de zonă centrală anticipat, în ultimele zile lucrătoare ale anului acestuia pentru 2019 constituie o alternativă oferită beneficiarilor pentru a evita aglomerația ce se formează la ghișeele din strada Moților nr 7, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni”, explică Primăria Cluj-Napoca.

Aceasta e singura taxă anuală ce se plătește la Primăria Cluj-Napoca ce poate fi achitată în avans și e vorba doar de parcările din zona centrală.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu