Închide

FOTO Agențiile imobiliare din Cluj-Napoca, cele mai bune din țară. Acestea sunt brandurile cu performanțe de excepție premiate la gala Imobiliare.ro AWARDS

ActualitateEconomie by Actual de Cluj - mai 24, 2024 0 156

Profesioniștii de pe piața imobiliară din Cluj-Napoca au fost vedetele galei Imobiliare.ro AWARDS, eveniment cu tradiție în rândul jucătorilor activi în real estate organizat de Imobiliare.ro, site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor.

Peste 200 de candidaturi au fost înscrise în concurs pentru premiile Imobiliare.ro AWARDS. Câștigătorii au fost desemnați cu ajutorul unui juriu format din specialiști cu experiență vastă în domeniu și din reprezentanți Imobiliare.ro.

Unele dintre cele mai importante trofee au ajuns anul acesta în Cluj-Napoca. Premiul pentru “Agenția anului 2023 în România” a fost acordat reprezentanților BLITZ. Același brand a obținut și trofeul pentru “Agenția anului 2023 în Cluj-Napoca”. Cătălin Priscorniță, CEO BLITZ, a câștigat la rândul său trofeul pentru “Leadershipul anului 2023 în imobiliare”.

“Agentul imobiliar al anului 2023” lucrează tot în cadrul BLITZ. Este vorba despre Dragoș Tarța.

Un premiu special, acordat în urma unui studiu de brand desfășurat de echipa Imobiliare.ro, a ajuns tot la BLITZ. Acesta a desemnat compania ca fiind “Cel mai recunoscut brand imobiliar în Cluj-Napoca”.

Trofeul pentru “Franciza imobiliară a anului 2023 în România” a fost acordat reprezentanților RE/MAX România. Rețeaua cuprinde 700 de agenți imobiliari și include peste 60 de francize la nivel național.

Premiul pentru “Cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară” a ajuns tot la Cluj-Napoca. Acesta a fost acordat reprezentanților Napoca Imobiliare.

Evenimentul Imobiliare.ro AWARDS a fost organizat în București și a reunit aproape 300 dintre cei mai puternici jucători activi în real estate-ul românesc.

Text publicitar la comanda  Imobiliare.ro 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare