Închide

Agenția pentru investiții în sănătate, care se va ocupa inclusiv de proiectele spitalelor regionale, va fi condusă de un președinte și un vicepreședinte. La concurs vor putea participa și arhitecți sau ingineri. Care sunt criteriile

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 15, 2022 0 117

Ministerul Sănătății a publicat în dezbatere publică un proiect de ordin pentru organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de președinte și vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS). Înființarea ANDIS este prevăzută în PNRR și a fost înființată, printr-o ordonanță de urgență adoptată de Guvern la începutul verii.

Instituția este subordonată Ministerului Sănătății și se va ocupa de infrastructura din sănătate, inclusiv spitalele regionale care vor fi construite la Iași, Cluj și Craiova.

Concursul în vederea ocupării funcției de președinte și vicepreședinte al agenției va fi organizat de către Ministerul Sănătății, arată g4media.ro.

Concursul se desfășoară în două etape. Prima va consta în evaluarea dosarelor de concurs ale tuturor participanţilor şi stabilirea clasamentului acestora pe baza criteriilor de evaluare de către o comisie de evaluare numită prin ordin al ministrului sănătăţii. A doua va presupune susţinerea de către primii cinci candidaţi clasaţi în urma evaluării de interviuri şi prezentarea proiectelor de management ale acestora în faţa comisiei de evaluare şi a Consiliului de supraveghere al ANDIS.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu