Închide

Afacerist imobiliar acuzat de țepe, scapă de sub controlul judiciar

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 25, 2020 0 1830

Afaceristul imobiliar cu o mulțime de procese pe rol din partea clienților pe care i-a țepuit, Traian Onuc, a scăpat de controlul judiciar în dosarele penale unde e inculpat.

Curtea de Apel Cluj a admis în urmă cu câteva zile contestația acestuia împotriva încheierii penale din 23 decembrie a Tribunalului Cluj, pe care a desființat-o în totalitate. Noua decizie a instanței Curții de Apel Cluj a fost de a revoca măsura controlului judiciar luată și menținută față de Onuc.

Soluția pe scurt a instanței:

Admite contestaţia declarată de inculpatul Onuc Traian împotriva încheierii penale nr. 194 din data de 23 decembrie 2019 a Tribunalului Cluj pe care o desfiinţează în totalitate şi pronunţând o nouă hotărâre: Revocă măsura controlului judiciar luată şi menţinută faţă de inculpatul Onuc Traian (fost Floare Ianson Traian). Stabileşte suma de 313 lei onorariu apărător din oficiu ce se va avansa din FMJ în favoarea Baroului de avocaţi Cluj.

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14 ianuarie 2020.

Citește și:

Orașul paradoxurilor. Țeparii imobiliari, urbanismul ilegal și cumpărătorii fraieri fac cea mai bună casă la Cluj-Napoca

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare