Închide

Adrian Minune, mixat și la Electric Castle 2019. Publicul a cântat și a aplaudat

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 20, 2019 0 743

Adiran Minune a fost mixat aseară și pe scena de la Electric Castle. Reprezentanții Festivalului s-au arătat deranjați de situație și au lăsat un mesaj pe Facebook:  „Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle” –  a fost anunțul publicat pe pagina de Facebook a Festivalului.

La ultima ediție a Festivalului Neversea, un DJ din Stockholm i-a suprins pe participanți cu o manea celebră, intepretată de Adian Minune, stârnind diverse reacții de amuzament dar și de revoltă. Mulți dintre cei care au plătit biletul la festival și-au exprimat convingerea că manelele nu au ce căuta în cadrul unor astfel de evenimente muzicale, dar în mare parte, reacția publicului – după cum se vede din filmări – a fost una de distracție și amuzament. Același lucru s-a întâmplat aseară, în cadrul Electric Castle, festivalul de muzică electronică de la Bonțida, devenit un feneomen în întreaga Europă printre amatorii acestui gen de muzică. DJ-ul Tommy Cash n-a avut nicio reținere în a mixa pe scena de la Electric, maneaua „Așa sunt zilele mele” – interpretată de manelistul Adrian Copilul Minune.

Unul dintre participanții la festival a transmis pentru Actual de Cluj că deși publicul a părut suprins, în mare parte s-a cântat și s-a dansat, tinerii lăsându-se în voia momentului, după cum se vede și din filmare.

Au fost totuși și glume exprimate pe facebook: ”Asta a fost pentru ăia de n-au avut bani de Neversea”; ”Mi-e frica să nu încerce și aia de pe la Sunwaves”; “Manelele sunt ca berea la halbă vara”  etc.

Reprezentanții Electric Castle au scris pe pagina de facebook că este ultima prestație a DJ-ului în cadrul festivalului: „Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare