Închide

Adrian Falub: „Sunt doar interimar până când vom găsi un antrenor”

Sport by Catalin Suciu - sept. 06, 2019 1 307

Adrian Falub a revenit la Universitatea Cluj, dar spune că nu va mai fi antrenor principal, ci manager. În perioada următoare, U Cluj își va desemna și antrenorul principal, a anunțat Falub pe site-ul oficial al clubului.

„Sper ca acesta să fie cel mai scurt mandat din viaţa mea pe banca tehnică a unei echipe. Nu știu dacă a înțeles toată lumea foarte exact și de aceea o spun explicit: sunt antrenorul interimar al echipei. Rolul meu în pregătirea sportivă a Universităţii se încheie în momentul în care vom găsi antrenorul cu care să plecăm la drum într-un proiect de lungă durată. Eu stau acum pe bancă doar conjunctural, pentru că nu puteam acționa impulsiv și să numim un antrenor sub presiunea timpului. Suntem în plin campionat, iar locul din clasament nu ne permite nici un moment de respiro în pregătire. Sunt bucuros că am venit pe o altă funcție, cea de manager sportiv. Cum am mai zis, asigur interimatul ca antrenor, pentru că vreau, în primul rând, să ieșim din această situație. Responsabilitatea postului este imensă, de felul în care voi forma lotul Universității, de calitatea jucătorilor pe care eu îi voi considera demni de a juca la “U”, depinde succesul nostru. Alături de viitorul antrenor îmi voi asuma îndeplinirea obiectivului”, a spus Falub.

Interviul complet  pe fcuniversitateacluj.ro.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  1. o decizie inteleapta insa frustratul de metodist o sa-ti gaseasca bube in cap si merge cu jalba la Irimies si Constandea.Dupa ce beau o glaja de jin inpreuna te baga in sedinta si rezolva cu tine pe cale amiabila.

  Scrie un comentariu

  Articole similare