Închide

Adoptă un cățel de la adăpostul RADP mâine la Ziua Porților Deschise, dar numai dacă ai casă și adeverință de venit

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 13, 2019 0 81

Clujenii sunt invitați să adopte căței fără stăpân de la adăpostul cu sute de câini de pe strada Bobâlnei, mâine la Zilele Porților Deschise – dar numai dacă au o casă și dacă vin cu adeverință de venit din partea angajatorului.

Regia Autonomă a Domeniului Public din Cluj-Napoca organizează mâine 14 august o Zi a Porților Deschise, între orele 7 și 21, în incinta Centrului de Întreținere și Adăpost de Câini Fără Stăpân și alte Animale Abandonate, de pe strada Bobâlnei 65. ”Evenimentul are ca scop principal informarea și educarea publicului cu privire la protecția animalelor, încurajarea voluntariatului în acest domeniu, precum și stimularea adopțiilor câinilor fără stăpân.
Vizitatorii vor putea interacționa cu cele 330 de animalele din adăpost și vor putea adopta căței”, arată RADP.

Totuși, pentru adopție solicitanții trebuie să aibă asupra lor următoarele documente: cartea de identitate, adeverința de venit și actele de spațiu. Cine adoptă mâine un cățel primește hrană și accesorii.

Totodată, vizitatorilor li se vor prezenta condițiile de adopție și voluntariat. În cadrul evenimentului vor fi amplasate standuri cu pliante și alte materiale informative, iar vizitatorii vor avea ocazia să se informeze de la reprezentanții organizațiilor și instituțiilor participante cu privire la necesitatea sterilizării și microcipării animalelor de companie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu