Închide

Ademenit de Steaua. Muniru, între Occident și București. „Prefer un campionat mai puternic”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 08, 2015 1 456

Mijlocașul CFR-ului a devenit o prioritate pentru Steaua București, a anunțat gsp.ro. Sulley Muniru este dorit de Mirel Rădoi încă din această vară , dar fotbalistul speră să prindă mai degrabă un contract în străinătate.

“CFR m-a ajutat mult să mă dezvolt în ultimii doi ani, dar mi-ar plăcea o nouă provocare. Mi-aș dori să joc într-un campionat mai puternic, într-un fotbal mai puternic. Asta e prioritatea mea acum, un transfer într-un campionat mai tare decât cel din România”, a anunțat mijlocașul pentru ghanasooccernet.com.

Muniru se află pe lista de transferuri a mai multor cluburi din afară, fiind curtat cu insistență de Bari, echipă care activează în liga secundă din Italia.

CFR Cluj, pe cale să facă o nouă afacere.Sulley Muniru, dorit în Italia!

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.