Închide

Acuzații dure la CFR. Un lider al echipei ar fi fost umilit de Mandorlini

SportTop News by Actual de Cluj - nov. 18, 2023 0 141

Tatăl lui Ciprian Deac, Ioan, îl acuză pe antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, că i-a umilit fiul prin tratamentul la care l-a supus în ultima perioadă, scrie Fanatik.ro, care a publicat un interviu amplu cu părintele fotbalistului.

Situația prin care trece Ciprian l-a iritat la culme pe tatăl acestuia, Ioan, care i-a reproșat antrenorului Andrea Mandorlini lipsa de transparență. Tatăl fotbalistului bănuiește că italianul l-a îndepărtat pe Ciprian pentru a le face loc jucătorilor pe care i-a adus în vară.

„Exact nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare.

Într-o țară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul, dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian, trebuia să vină cu argumente. Să spună: «Nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu».

Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82 (n.r. – a fost minutul 85). Deci asta înseamnă umilință, să te scoată la încălzire și să nu te folosească.

În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, își formează primul 11. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primul 11 și vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat, l-a băgat pe Tachtsidis, care nu se antrenase toată săptămâna!

Ciprian e supărat pentru că ceea ce se întâmplă e lipsă de respect față de el. Dacă nu mai ai nevoie de un jucător, îl anunți… Îi spui: «Măi, nu mai am nevoie de tine. Dacă îți convine statutul, bine. Dacă nu, decizia îți aparține”, a afirmat Ioan Deac pentru Fanatik.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu