Închide

Actorii clujeni iau caimacul la Gala Tânărului Actor Hop

Cultură by Actual de Cluj - sept. 07, 2020 0 103

O actriță din Cluj este câștigătoarea marelui premiu al Galei Tânărului Actor Hop, din acest an, la gala care a avut loc aseară.
E vorba de actrița Bianca Temneanu (foto stânga), 28 de ani, absolventă în acest an a universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Marele Premiu al Galei, ”Ştefan Iordache”, se acordă în memoria marelui artist, cel care a fost membru al juriului la mai multe ediţii ale Galei Hop.
Și categoria Cel mai bun actor a fost câștigată de un clujean, Iulian Trăistaru, și el absolvent al UBB în acest an. Premiul special al juriului, ”Sico Alexandrescu”, i-a revenit actorului clujean Dragoș Ioniță.

Au fost acordate şi premiile publicului, pentru Cea mai bună actriţă şi Cel mai bun actor. La prima categorie, câştigătoare a fost aleasă actriţa Ileana Ursu, absolventă a UBB, iar cel mai bun actor a fost desemnat, după votul publicului, Dragoș Ioniță, și el absolvent în acest an al UBB.
Aceasta este a 23-a ediție a Galei Tânărului Actor, organizată de UNITER.

estivitatea de decernare a premiilor celei de-a 23-a ediții a Galei Tânărului Actor HOP 2020. Gala, aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu, s-a desfășurat la Teatrul Național ”I. L. Caragiale” din București, în aer liber, la Amfitreatru, în perioada 3-5 septembrie. Timp de trei zile, un număr de 24 de tineri au concurat pentru trofeele competiției.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu