Închide

Activități la Apahida în cadrul Someș Delivery prin care activiștii militează pentru a avea cel mai mare spațiu public verde la Someș, continuu și minim invaziv

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - oct. 20, 2023 0 118

Mai multe activități sunt propuse în cadrul Someș Delivery, sâmbătă, 21 octombrie, la Apahida, parte a campaniei prin care activștii din Cluj vor să atragă atenția asupra potențialului râului Someș. În cadrul evenimentelor este programat și un tur cu bicicletele de la Cluj, la Apahida, prin zona industrială a orașului, cu începere de la 9.30 din Piața Unirii.

 

 

„Ultima oprire a caravanei Someș Delivery din cadrul Campaniei Someșul Culoar Verde- Albastru are loc în 21 octombrie, în comuna Apahida, satul Sânnicoară, la Căminul Cultural.  După o primă ediție de succes în Apahida în 2022, revenim în comună cu o ediția specială Someș Delivery, o după-amiază petrecută în comunitate în care despicăm firul în patru în cadrul unei discuții libere cu proiectanții culoarului Someșului, administrația locală alături de specialiști și localnici. După discuție ne relaxăm și ne apropiem de Someș prin proiecția documentarului Râu, un video eseu vizual însoțit de un live set Danaga despre râul Someșul Mic și lacurile din amonte, urmat de o proiecție cu fotografii și video-uri despre natură realizate de Andrei Lazăr. Putem ajunge la Sânnicoară și reveni în Cluj cu bicicletele, ghidați de partenerii noștri de la CCN”, sintetizeaz[ cei de la Someș Delivery activitățile propuse în Apahida în 21 octombrie.

Programul complet poate fi consultat AICI.

Evenimente de la Apahida sunt organizate Someș Delivery (Asociația MiniMASS) în parteneriat cu Clubul de Cicloturism „Napoca”, Societate Organizată Sustenabil (SOS Someșul Nostru) și Clujul Sustenabil.

 

Foto cover: Andrei Lazăr/Someș – otograful își va prezenta portofoliul și preocupările pentru fotografie de natură, cu accent pe Someș, lacuri și afluenți la evenimentele din cadrul Someș Delivery Apahida

Nici un comentariu

Scrie un comentariu