Închide

Accident pe Autostrada Transilvania, o mașină s-a înfipt în parapet, un copil de 1 an și 6 luni rănit

Actualitate by Mihai Prodan - apr. 09, 2021 0 185

Accident pe Autostrada Transilvania în această dimineață, un șofer a pierdut controlul asupra volanului și și-a înfipt mașina în parapetul metalic.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.30 dimineața. La fața locului au intervenit echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență. ”Pompierii au găsit autoturismul avariat în apropierea km 15, pe sensul de mers Gilău-Turda, iar ocupanții erau ieșiți din acesta.
O copil a fost consultat de către salvatorii SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate împreună cu mama acestuia”, a arătat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș. Este vorba de un copil de 1 an și 6 luni.

Polițiștii care au ajuns la fața locului arată că accidentul a fost provocat de șofer, un bărbat de 41 de ani din județul Mureș, care se deplasa pe autostrada A3, din direcția Gilău spre Turda, și care ajuns la km 15 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet metalic. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. ”Pe această cale, reamintim faptul că transportul copiilor cu o înălţime de până la 135 cm se realizează în autovehicule echipate cu sisteme de siguranţă pentru conducător şi pasageri, doar dacă sunt fixaţi sau prinşi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii instalat în autovehicul”, transmite Poliția.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.