Închide

Accident noaptea trecută în centrul Clujului, un tânăr de 22 de ani a intrat în intersecție pe roșu și a fost acroșat de două mașini

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 24, 2024 0 99

Accident noaptea trecută în centrul Clujului, un tânăr de 22 de ani a intrat în intersecție pe roșu și a fost acroșat de două mașini.

Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 22.50 la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Din primele cercetări efectuate a rezultat că un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, iar apoi de un alt autoturism. În urma accidentului, motociclistul a rămas blocat sub cel de-al doilea autoturism, fiind extras de către echipajele ISU Cluj, iar apoi transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Cei doi șoferi și motociclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. A fost deschis dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare